Infoa tapahtumasta - Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tapahtuma?
Urasummit 2020 on maksuton, 3-päiväinen virtuaalitapahtuma.  Tapahtumassa haastatellaan rekrytoinnin, uravalmennuksen ja eri alojen asiantuntijoita ja tartutaan teemoihin, jotka koskettavat kaikkia omasta urastaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneita.  
Kenelle tapahtuma on suunnattu?
Kaikille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää omaa uraansa tai ovat tällä hetkellä etsimässä uutta työtä. Uran alkuvaiheessa ja työnhaussa olevat hyötyvät ensimmäisen päivän työnhakuvinkeistä. Toisena päivänä sukellamme uralla etenemisen tapoihin ja kolmas päivä on suunnattu johtajana uutta kasvua kaipaaville. Joka päivälle on uudet haastateltavat ja teemat.  
Koska tapahtuma järjestetään?
Urasummit 2020 järjestetään 10.-12.6.2020, klo 9.00-12.00. Jokaisena tapahtumapäivänä voit katsoa 5-6 haastattelua. Saat ilmoittatumisesi jälkeen sähköpostiisi tietoa tapahtuman aikatauluista. Tarkasta, että ilmoittautumisesi vahvistusviesti on tullut perille, eikä ole mennyt esim. Roskapostikansioon, niin saat tiedon tapahtuman yksityiskohdista.
Miten katson tai kuuntelen haastattelut?
Tapahtuma toteutetaan täysin verkossa. Voit katsoa haastattelut videoina tietokoneellasi / mobiililaitteellasi. Lähetämme sinulle sähköpostiin linkit jokaiseen haastatteluun ennen tapahtumaa. Muistathan ilmoittautua ja varmista, että saat meiltä ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi. Tarkasta myös roskapostikansiosi. 
Miten ilmoittaudun?
Ilmoittaudu tapahtumaan voimassaolevalla sähköpostiosoitteellasi. Saat sähköpostiisi lisäinfoa tapahtumasta sekä linkit haastatteluihin. Ilmoittaudu tästä -> www.urasummit.fi/ilmoittautuminen. Osallistuminen on maksutonta.
Voinko katsoa haastattelut myöhemmin?
Haastattelut ovat katsottavissa vain tapahtuman ajankohtana.  Haastattelut tulevat kuitenkin katsottavaksi Lifeworksin digitaaliseen Onnistujan urapalveluun tapahtuman jälkeen. (Maksullinen) Lue lisää: www.lifeworks.fi/palvelut/onnistujan-urapalvelu
×
×
Ilmoittaudu Urasummittiin
Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostiosoitteellasi